BLOGIN TAKANA


Blogin takaa löytyy 27-vuotias Jane (Janette), ja mukana blogisopassa kuplivat toisinaan myös chilinen avomies, 34 ja pippurinen tytär, 3. Nyt kelaat siellä, että mitä hittoa - ruokablogi?!

Mutta nääh, älä huoli. Blogimme kertoo tällaisen hieman hölmön mutsin, voimakastahtoisen lapsen, ja hitaasta elämästä nauttivan (kirjaimellisesti!) avomiehen elämästä. Omassa rivitalo neliössä elämisestä, jossa naapurit ovat varmaan välillä kovilla - kiitos uhmaikäisen. Ja okei, ehkä äidinkin? Avomies sentään ymmärsi hankkia musiikin teolleen studion kodin ulkopuolelta. Unelmanaapurinne tässä moi!

Kotia yritetään laittaa oman näköiseksi, hitaasti - mutta varmasti. Miten rakentaa uudesta kodista meille sopiva pesäkolo? Sisustusta siis luvassa! Korkkia, koivua, valkoista ja mausteista? Jep.

Tyttäremme on vielä aika pieni, joten mitäs ihmettä pieni ihminen sitten tarvitsee? Pulloharjan ja uuden pleikkarin? Huuliharpun, vaiko kävelykärryn? Tai ihan vaan kuulosuojat vanhemmille? Ei ainakaan sitä huuliharppua. Blogista löytyy täten hankintoja lapsiperheelle ja muutenkin asunnon, ja ehkä meidänkin muokkausta häntä varten. Ja voisko joku kertoa, millä sen lapsen saa nukkumaan koko yön omassa sängyssään ja ennenkaikkea omassa huoneessaan? Ihan oikeesti. Nyt.

Perhe-elämää kuitenkaan omista tyyleistä tinkimättä. Enhän "mutsiudu" liikaa äidiksi tulon myötä? Sitä kai aika moni äiti miettii. Miten muistaa olla myös ihan itsensä. Jane tässä moi, mitähän minulle tänään kuuluu? Elämässä noin muuten ainakin sitä, että teen työtä markkinoinnin parissa ja olen myös sanomalehdessä kolumnisti. Lisäksi ammattivalokuvaajana teen kuvauskeikkaa ja otimpa vielä kirjoittajakurssinkin työn alle. Kaikkea sitä! Kellossa on liian vähän tunteja, minuutteja, sekunteja. Aivan liikaa likaisia sukkia, villakoiria ja täysinäisiä kalenterisivuja.

Välillä toki täytyy pakata kimpsut ja kampsut, suunnata pienelle lomallekin. Blogissa panostetaan etenkin kotimaan matkailuun. Se on aivan liian aliarvostettua! Blogista löytyy vinkkejä ja ideoita matkailun suhteen reilulla kädellä. Ehkäpä sinäkin sitten pakkaat kamasi ja vain yksinkertaisesti lähdet? Siihen pyritään, että saat edes kirpun verran matkakuumetta - ole hyvä.

Rakastamme myös kovasti hyvää kahvia ja teetä, näitä kuluu meillä paljon. Ja pienen lapsen vanhempina voisimme varmaan olettaa niitä kuluvan tavallistakin enemmän.
Katsokaa näitä silmäpusseja. Jep. Toisinaan saatat saada myös suositteluja edel. main. kofeiinituotteista. Tai kofeiinittomista, jos avomieheltä kysytään. Ihme hippi?


Vetovastuu blogissa on äidillä, kuten monissa perheissä muutenkin soppien keittelyt. Siivoukset. Koordinointi. Stressaus. Välikausivaatteet. Vanhempainillat. Puuh. Yritetään silti olla jäämättä ruuhkavuosien alle ja kadottamatta itseämme. Perhe-elämelle kaikesta huolimatta näytämme peukkua - usko pois.


Tervetuloa mukaan matkaamme!Terkuin,

Jane & apinat


8 kommenttia:

  1. Hei kivan oloinen blogi teillä! Tähän täytyy ehdottomasti tutustua lisää! :)

    VastaaPoista
  2. Pakkohan tätä on jäädä seuraamaan :D

    VastaaPoista
  3. ah en kestä tätä esittelyä :D kun muistan sen aikaisemmen kun Jassekin kirjoitti, apinat :'DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa kovasti! :)