maanantai 11. joulukuuta 2017

Hiukset ennen ja jälkeen! + Alekoodi

* Yhteistyössä New Hairstore 

Olen viimeksi käynyt kampaajalla 2-vuotta sitten, juuri ennen tyttäremme ristiäisiä. Jotenkin sitä on vain hukkunut tähän arkeen ja kotimamma-lookkiin. Sitä huolehtii aina kovasti, että lapsella on päällään kivat vaatteet ja muutenkin asiat tip top. Mutta entäs sitten itse? Noo, sitä saattaa kulkea reikäisessä paidassa tukka harakanpesänä, koska mitäs väliä sitä nyt äidillä on..

Mutta on sillä paljonkin. Kampaajalla käynti piristää kummasti, ja siitä heijastuu aivan uutta energiaa myös arkeen. Myös itsevarmuus saattaa helposti, liian helposti hukkua jonnekin pyykkikasojen ja vaippojen uumeniin. Väitänkin, että jokaisen puolison esimerkiksi tulisi pitää huolta siitä, että äiti pääsee halutessaan hieman hengähtämään ja ajattelemaan vain itseään. Esimerkiksi juuri kampaajalle. Äitien oma-aika tekee hyvää ihan koko perheelle.
Nokian New Hairstore oli asiasta samaa mieltä, ja päättivät yrittää freesata tämän mamman
hiukset jälleen kondikseen. New Hairstore on valtakunnallinen ketju, ja liikkeitä on peräti 24. Yrittäjät ovat paikallisia toimijoita, ja Pirkanmaalla toiminnoista vastaa Jussi Ropanen. Nokian lisäksi Pirkanmaalla on liikkeet myös Ideaparkissa, Kauppakeskus Elossa ja Tampereen keskustassa. Valinnanvaraa siispä riittää! Hairstoren hinnat menevät kellonajan mukaan ja nopealla hinnaston vilkaisulla esimerkiksi lasten hiustenleikkaus olisi mukavan edullista aamuisin. Ei hinnat toki myöhemminkään päätä huimaa. Edullista ja tasokasta palvelua, ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.

Ja niinhän siinä kävi, että loistavaa jälkeä tuli! Lähtötilanne oli nimittäin kaamea. Hirveä juurikasvu, joka sai näyttämään melkein kaljulta. Oma hiusteni väri kun lienee lähellä sitä kuuluisaa maantietä, ei kovin mukava yhdistelmä muuten mustassa tukassa. Myös latvat olivat melkoisen kaameassa jamassa. Pelkäsin suorastaan, että koko tukka olisi ihan menettyä tavaraa. Puhumattakaan överisti ylikasvaneesta otsatukastani. Otsatukka kun suorastaan tavaramerkkini.


Olin varma, että koko tukkani on ihan tuhoon tuomittu ja parasta olisi vain leikata se kokonaan pois. Suriati Lappalainen kuitenkin valoi uskoa, kyllä hiuksistani vielä hyvät saataisiin! Toki hieman haastavuutta hommaan toi se, että mustasta tukasta on melkoisen vaikeaa saada kovin vaaleaa nopeasti. Luotin kuitenkin kampaajan rautaiseen ammattitaitoon ja lähdimme suunnittelemaan, että mitäs kivaa sitä oikein keksittäisiinkään tälle tukalle.
Odotellessani värin vaikutusta sain kuumaa kahvia. Ai että. Ennen kuin olet äiti, et voi tietää miten hyvältä kahvin juominen kuumana voikaan tuntua. Tunne on sanoinkuvailematon. IHANAA.

Lopputulos oli mahtava. Pituudesta lähti yllättävän vähän ja väri toi ihanasti piristystä tummiin hiuksiin. Suriati laittoi punaisen pohjan lisäksi mukaan myös kuparin ja ruusun sävyjä, että lopputulos olisi tyylikäs ja kivan vivahteinen. Olen oikein tyytyväinen uusiin hiuksiini! Kyllä kelpasi lauantaina lähteä juhlimaan meidän ihanan Kaksplussan blogiverkoston pikkujouluja.

Maailmalla on nyt kovassa nosteessa Fanolan No Yellow -hopeashampoo ja vaikka sitä on melko heikosti saatavissa kampaamoista, sitä kuitenkin löytyy Nokialta! Kuulemma myös muistakin New Hairstoreista. Vinks, vinks! Joko olette testanneet? Uuteen tukkaani en toki voi nyt tätä tuotetta käyttää, mutta laitan toki tuotteen ehdottomasti korvan taakse. Tuotetta on hypetytty todella paljon ammattipiireissä, että uskon sen olevan oikeaa ihmeainetta. Nyt minun täytyy kuitenkin suosia enemmän punaisille tarkoitettuja tuotteita. Edelliseen tukkaani tämä olisi varmasti ollut melkoisen jees.

Mutta sitten vielä siihen alekoodiin ja huikeaan tarjoukseen! 

Mainitsemalla "yhtä kuin" saa alle 10v. lapsi -50% alennuksen hiustenleikkauksesta vanhemman palvelun yhteydessä Nokian New Hairstoressa. Kannattaa kyllä hyödyntää tämä! Tarjous on voimassa helmikuun 2018 loppuun saakka. 

5 kommenttia:

 1. Pitkät hiukset ei tarvitsekaan niin paljon kampaajalla ramppaamista kuin lyhyet muotoon leikatut. Mutta hei, kaksi vuotta! Juurikasvu ja latvojen haurastuminen on ikävää. Upea lopputulos sinulla: musta ja punainen ovat pirtsakka yhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Pitäisi itsekin pitkästä aikaa varata aikaa kampaajalle..

  VastaaPoista
 3. Upea tukka ja freesin näköinen äiti ❤️

  Hairstore vähän kalskahtaa sen historian takia 😒 Toivotavasti työntekijöillä on uuden alun myötä asiat paremmin 😊

  VastaaPoista
 4. Vau, tulipa upea sun uudesta tukasta! Tuo punainen sopii sulle tosi hyvin!
  Ja olen samaa mieltä, että hyvä on äidinkin saada omaa aikaa ja panostaa välillä itseensäkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa kovasti! :)