keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Vaihtoehto suklaakalenterille, kirjajoulukalenteri! + IG ARVONTA

 *Yhteistyössä Otava

Viimeksi vinkkasin teille perheen yhteisestä, itse tehdystä joulukalenterista. Viime vuonna meillä oli Muumi kirjajoulukalenteri, ja se oli todellinen hitti! Lapsemme on nyt 2-vuotias, mutta vieläkään en innostu ajatuksesta, että lapsemme mutustaisi suklaata jokaisena päivänä. Toki senkin aika vielä tulee, ehkä ensi vuonna, katsotaan sitä sitten. Nyt kuitenkin hain kivaa vaihtoehtoa lisäksi tuolle meidän yhteiselle puuhakalenterillemme. Valinnaksi selkiytyi Mauri Kunnaksen Kirjajoulukalenteri.

Kilpailijoistaan se eroaa siten, että se on kokonaan kotimaista tuotantoa. Mahtavaa!
Kirjajoulukalenterikin on helposti koko perheen yhteinen. Glögilasit käteen ja koko perhe yhdessä sohvalle lukemaan pientä kirjaa. Niitä on kalenterissa 24 kappaletta, runsaasti siispä pieniä iltasatujakin jokaiselle illalle. Kirjajoulukalenterit sopivat loistavasti myös esimerkiksi kouluihin ja päiväkoteihin. Ei tule riitaa suklaasta! Kirjajoulukalenteri on siitäkin ihana, että siitä jää iloa myös joulun jälkeenkin. Meillä luetaan vieläkin ahkerasti viime joulun kalenterista tulleita kirjoja.

Innolla odotamme, mitä hauskoja tarinoita tästä kalenterista mahtaakaan löytyä! Tyttö oli kyllä niin innoissaan paketin avattuaan, että olisi tahtonut jo avata luukutkin.. Noh, ensi viikolla sitten vihdoin. Täytyy myöntää, että kalenteri on niin söpö, että se pääsi jo esille odottamaan joulukuuta.

Myös teillä on mahdollisuus voittaa itsellenne samainen Mauri Kunnaksen kirjajoulukalenteri! Siirry nopeasti instagramiin, ala seurata tiliämme @yhtakuin ja osallistu kalenterikuvassa mukaan arvontaan. Arvonta päättyy 27.11.2018


Ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa kovasti! :)