sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Suomalaisen lapsen tärkein vaatetus

Täälä Suomessa vallitsee monta erilaista säätilaa. Valitettavasti suurimmilta osin säätiloissa vallitsii epämääräinen loskasää. On märkää ja kylmää, muttei tarpeeksi kylmää. Kostean nihkeää ja plussa-asteitakin. No, tiedätte varmasti mitä tarkoitan. Hyhh.
Näin ollen väitänkin, että suomalaisen lapsen tärkein vaatetus on loskarit! Luojalle kiitos noista vuoratuista kuravaatteista. Meillä on menty niillä nyt aikalailla päivittäin. Toinen hyvä hankinta olisi vuoratut, lämpöiset kumpparit. Meiltä löytyy välikausitennareita, mutta ei nekään kestä montaa tuntia lätäkköleikkejä. Varsinkaan, jos lätäköissä on tapana uida.. Ja meillä ainakin on.

Nautitaan lätäköistä täysin rinnoin! Taannoin oli keskustelua muiden äitien kanssa siitä, saako
lapsi hyppiä kuralammikoissa. No PERKELE! Tottahan toki saa! Itse ainakin oikein kannustan hyppelemään. Lasten täytyy saada olla lapsia, ja kyllä, joskus itsekin saatan niissä loiskia. PLÄTS PLÄTS. Aina voi pestä vaatteet, ei elämää pidä ottaa liian vakavasti. Vai mitä olette mieltä?

Innolla odotan, että saisi alkaa käyttää toppahaalaria, ah se olisi paljon helpompi. Pari kertaa ollaan jo käytetty, ihan vaan siksi, että säästyy kerrospukeutumiselta. On ärsyttävää, kun lapsen kanssa ei voi kovin spontaanisti lähteä ulkoilemaan. Aina pitää tsekata kaulurit, pipot, säähän sopivat hanskat, villasukat.. Mutta uskon ja toivon, että jouluksi saataisiin vielä lunta ja vähän kuivempaa säätä <3

8 kommenttia:

 1. Lätäköissä on todella kiva pomppia vielä aikuisenakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jane / Yhtä kuin -blogi29. marraskuuta 2017 klo 12.54

   Niin on! Piristää kummasti :D

   Poista
 2. Toivotaan, että saadaan pian lunta maahan ja todellakin lätäköissä saa pomppia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jane / Yhtä kuin -blogi29. marraskuuta 2017 klo 12.54

   Niin saa! Pois turha niuhotus <3

   Poista
 3. Mekin jouduttiin ostamaan vielä tälle vuodelle uudet kursvaatteet, koska toppapuvun päälle on vain pakko saada. Edelliset oli jo naftit ja ajattelin, että voitaisiin sinnitellä kevääseen. Tulisi jo sitä lunta ja pakkasta 😬😬😬

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jane / Yhtä kuin -blogi29. marraskuuta 2017 klo 12.54

   Niimpä! Nyt kyllä sataa lunta, mutta veikkaankin senkin vielä sulavan pois :((

   Poista
 4. Joo nuo loskarit on varmaan oiva keksintö tähän aikaan vuodesta 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jane / Yhtä kuin -blogi29. marraskuuta 2017 klo 12.53

   Kyllä :D !!

   Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa kovasti! :)