sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuosi 2017, ja hippunen uusia kujeita

Ehkä huomasittekin jo ensimmäisen kujeen tälle vuodelle? Jos ette kärsi ihan kaameasta väsymyksestä ja silmäpussit eivät ole täten esteenä näkökentässä, saatoitte huomata meidän uuden bannerin! Tai pitäisikö sanoa minun?

Olettekin ehkä huomanneet, että perheen isukki (blogin alkuperäinen keksijä!) ei hirmuisen usein ehdi tänne naputella. Viime kerrasta onkin jo hieman aikaa, hih. Mutta jos oikein innostut, voit toki kurkkia hänen kirjoituksiaan vielä, kun selaat blogia hieman taaksepäin. Mutta älkää huoliko, hän ei ole kadonnut mihinkään, ufot eivät ole siepanneet, enkä pidä häntä sidottuna kellarissa. Meillä ei nimittäin ole kellaria.. No, mutta kuitenkin. Kolmivuorotyöläisellä riittää hirveästi menoa arkena, joten kuten ennenkin, vetovastuu blogissa säilyy meikäläisen tassuissa. Sinänsä ei mitään uutta auringon alla. Ompa muuten aika tylsä sanonta, taidan olla hieman ruosteessa. Pahoittelen.

Uusi banneri ajateltiin ainakin hetkeksi laittaa siksi, ettemme niin kovasti johtaisi teitä harhaan,
ajatellen, että tämä olisi vieläkin täysiverinen parisuhdeblogi. Saas nähdä mitä kaikkea muuta jännittävää blogin puolella tänä vuonna vielä tullaankaan näkemään. Monenlaista kivaa on jo suunnitteilla teidänkin varallenne, pysykäähän kuulolla! Tai ainakin sielä ruutujen ääressä.

Tälle vuodelle en lupaa varsinaisesti muuta, kuin että yritän pitää hieman enemmän huolta itsestäni.
Ottaa hitusen enemmän omaa-aikaa ja vähemmän heilua imurin varressa. No, sitä voisi tehdä kyllä oikeastaan hieman enemmänkin. Kuten esimerkiksi nytkin. Mutta. Niin.

Toivottavasti vuotenne on alkanut hyvin, palataan!- Jane

7 kommenttia:

 1. Oo miten tyylikäs banneri! Pääasia, et mies on tallessa ja blogi ei häviä mihinkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Juu ei meistä ihan vähällä eroon pääse ��

   Poista
 2. kiva banneri tuli! :) repesin ufoille ja kellarille :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Haha, ois sekin kyllä joskus ihan kivaa, jos ufot vierailis meillä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa kovasti! :)