maanantai 12. joulukuuta 2016

Vihdoin!


Vihdoin meilläkin saadaan saparot päähän! Tätä on odotettu niiiiin kauan. Äiti on nyt hyvin, hyvin iloinen. Ilmeisesti myös neiti itsekin tykkää saparoista, niin paljon pitää jatkuvasti peilailla tukkaansa ja hihitellä.

Meillä kyllä muutenkin tyttö aina tahtoo harjata minun hiuksiani ja käy toisinaan pihistämässä harjan laatikosta. Yrittää hän harjailla myös itse omaakin päätään. Toivottavasti tämä innostus jatkuu ja hänen tukkaansa saisi jatkossakin laittaa. Nyt testailin vain nopeasti omilla ponnareillani, mutta täytynee hankkia ihan hänelle tarkoitettuja, pienempiä, niin ehkä onnistuu hieman hienommin seuraavalla kertaa. Mutta on tämä vain nyt kuulkaas juhlan paikka! Taidan keittää kahvit.

Elämän pieniä iloja.


Tykätäänkö teillä laittaa tukkaa?ps. Eikö olekin söpö auto typykällä? Juuri hän syntyi ja nyt jo ajaa autolla! 
Hih. Kiitos mummu <3
5 kommenttia:

 1. Lisäsin itseni lukijaksi!
  Rakastan tälläisiä ylisöpöjä perheblogeja <3
  Michaela
  http://halfwaythere2.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpö neiti on saparoidensa kanssa♡♡Meidän puolen vuoden ikäiselle neidille ei oo hiuksia juuri ollenkaan ja kovasti odottelen tuota aikaa,että sais jotain pinni/pampula juttuja laitella!

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpö neiti on saparoidensa kanssa♡♡Meidän puolen vuoden ikäiselle neidille ei oo hiuksia juuri ollenkaan ja kovasti odottelen tuota aikaa,että sais jotain pinni/pampula juttuja laitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä tätä niin odotettu! Toisilla kun on jo syntyessään niin muhkea tukka. Hitaasti, mutta varmasti :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa kovasti! :)